Välkommen till Lucky Divers, Agia Napa | Lucky Divers

Välkommen till Lucky Divers, Agia Napa

 1. Vi startade 1982 och var det forsta PADI centret i Agia Napa. Lucky Divers är ett  PADI Center samt ett utvecklingscenter för instruktörer. Vi arbetar mycket för att vara dykares säkerhet och välbefinnande skall vara det allra bästa.
 2. Placering
  Vi finns på Nissi Beach, den vackraste stranden pa Cypern men vi har också ett dykcenter for skandinavier på Sunwing Resort vid Sandy Bay.
 3. Så kommer du i kontakt med oss
  Telefonnummer 00357-99884793 eller e-mail luckydiverscyprus@gmail.com
 4. Dykning å
  Vi har flera dykutflykter till sevärda dykplatser varje dag. Grottdyk, revdyk, vrak, nattdyk m.m. Du kan dyka med Nitrox om du så önskar. Du kan också dyka på det berömda vraket Zenobia.
 5. Kurser
  Du kan delta i alla PADI-kurser t.ex. AOWD, Rescue, EFR, Divemaster eller specialties (det enda vi inte kan erbjuda är… ISDYK!)
  Specialprogram
  For certifierade dykare kan vi erbjuda en uppgradering av din certifikatnivå utan extra kostnad när du bokar flera dyk. Vid intresse, fråga oss efter mer information.
 6. Instruktörskurser
  Lucky Divers har hållt instruktörskurser i 20 ar. Vi är stolta över det faktum att vi utbildat många instruktörer i Sverige, Danmark, Norge och Finland som blivit mycket framgångsrika. Vill du också bli en av dem?
 7. Språk
  Vi har alltid instruktörer som talar svenska, norska eller danska. Våra program är flexibla och tillfredställer hela familjens behov.
 8. Snorkla? – Ja, det gör vi.
 9. E-learning? – Ja, det gör vi.
 10. Referrals (repetitionskurser)? – Ja, om du vill kan du kan göra teorin hemma i förvag och dykningen pa Cyprus.

Vi erbjuder också hämtning och skjuts tillbaka till ditt hotel i Agia Napa.